Izjave naših cenjenih strank

Društvo Notranja Pot, Nova Gorica
V aprilski reviji Kraškega utripa smo objavili članek svetovno znanega zdravilca Maksima Osipova, s katerim smo bralce povabili tudi na naše terapije. Odziv strank iz Krasa je bil izredno visok, nad našimi pričakovanji. Zahvaljujemo se ekipi Kraškega utripa in vsem, ki so nas zasuli z povratnimi informacijami o počutju po opravljenih terapijah. Tatjana Velikonja, predsednica Društva Notranja Pot, Nova Gorica

Tatjana Velikonja,
predsednica Društva Notranja Pot

Prvo sodelovanje z nami avgust 2017

BANLES d.o.o.
“Spomladi 2015 smo začeli z oglaševanjem v reviji Kraški utrip. Zelo smo zadovoljni, ko nam stranke povedo, da so nas opazile v edicijah 3utrip. Sama revija je zelo zanimiva, saj smo na Krasu prav pogrešali nekaj, da ima poleg reklam tudi zanimive tematike.
Ekipa 3utripa nama vedno rada pomaga z svežimi idejami glede oglaševanja. Čestitke”

Barbara in Edvard Ban, direktor

Prvo sodelovanje z nami maj 2015

TALIMAR d.o.o
“ Ker smo ugotovili, da nas obišče premalo italijanskih strank, smo se odločili za oglas v Goriškem utripu čez mejo. Z odzivom smo zadovoljni, saj opažam, da je prišlo kar nekaj novih strank z reklamnim letakom.”

Alan Kožlin, direktor

Z ekipo 3utrip sodelujemo že od aprila 2016

MANUFAKTURA D.D.
“ V podjetju Manufaktura d.d. lahko pohvalimo celotno ekipo, ki skrbi tako za izdajo kot tudi za oblikovanje utripov. Pozitivna energija, elan in srčnost  so dobre lastnosti te ekipe in v današnjem natrpanem delavniku že prava redkost. Čestitamo in samo tako naprej. ”

Boris Tušar, direktor

Z ekipo 3utrip sodelujemo že od januarja 2015

DELAVSKA HRANILNICA d.d.
Vsak mesec z zanimanjem pričakujemo izdajo nove številke Kraškega utripa. Naslovnica oglasnika vsak mesec preseneti z izvirnostjo in živimi barvami, vsebina pa ponudi vedno kaj novega in zanimivega. Ekipa Kraškega utripa nam je vedno na razpolago za pomoč pri oblikovanju in umestitvi oglasa, idej jim nikoli ne zmanjka. Energija, ki jo ekipa vlaga v oblikovanje vsake številke pa je razlog, da so bralci Kraški utrip tako dobro sprejeli.

 Peter Lukančič, direktor podružnice

Z ekipo 3utrip sodelujemo od oktobra 2014

SENČILA ŠKURA
“ Mi imamo dobre in koristne izkušnje z vami, kot zgleda so ljudje lepo sprejeli vaš Goriški utrip, saj je naše oglaševanje v njem rodovitno. Tudi jaz in naša družina ga radi prelistamo, saj v njem niso samo reklame ampak tudi koristni napotki. Uspešno še tako naprej,”

Nejc Bizjak, direktor

Z ekipo 3utrip sodelujemo že od marca 2016

AVTOPLUS D.O.O.
Ekipa 3utrip je uspešna in izkušena, glede na njihovo odzivnost in ustrežljivost pa imam vedno občutek, kot da smo edina stranka.
Uspeh je ob pravih ljudeh lažji.

Uspešno še naprej!!

AVTOPLUS D.O.O.
Andrej Odar, vodja poslovalnice PE Sežana

Z nami že od januarja 2015

SLAŠČIČARNA TORTICA v Lokvi
“S Kraškim utripom čez mejo sem zadovoljna, saj je prišlo veliko novih strank z letaki iz utripa v roki. Hvala, Mojca.”  

Kristina Prelec, direktor

Z ekipo 3utrip sodelujemo že od aprila 2015

NISTA, jezikovni center d.o.o.
“ Lansko leto smo prvič sodelovali s 3Utripom in moramo poudariti, da je šlo za odlično sodelovanje. Čez celo leto smo izmenično oglaševali tako v Obalnem, Kraškem kot tudi Utripu čez mejo. Pomanjkanje »dostopnosti« oglaševanja smo videli prav v čezmejnih pokrajinah, kjer je bil tudi odziv na oglase največji.
Vse dobro še naprej vam želi ekipa Jezikovnega centra Nista”

Stanko Rajčič, direktor

 

Prvo sodelovanje z nami avgust 2015