Dimenzije strani in objav v reviji

3utrip-oglas-CELA-STRAN--Z-PASICO

 

3utrip-oglas-POL-STRANI

 

3utrip-oglas-CELA-STRAN-brez-pasice

 
3utrip-oglas-ZADNJA-STRAN

 

Mere oglasov četrtina strani

 

Mere oglasov vizitke

 

 

Dimenzije za 3utrip čez mejo

 

 

  • Oglas narejen in oblikovan v navedenih dimenzijah, se pošlje na elektronski naslov kontakt(a)3utrip.si, v formatu pdf ali jpg. Besedilo naj bo v krivuljah, fotografije pa visoke resolucijske (najmanj 300 pikslov/inch). Če naročnik oglasa nima oblikovanega, oziroma je ta urejen v Wordu, se izdelava obračuna po ceniku.
  • Za resničnost objavljenih podatkov v oglasih in promocijskih sporočilih odgovarja naročnik oglasa. Naročnik jamči, da je material njegova last oziroma, da ima vse pravice za objavo v tiskanem mediju in na spletnih straneh, ki jih upravlja izdajatelj.
  • Pridržujemo si pravico do zavrnitve oglasa za objavo, v kolikor le-ta ni v skladu s Slovenskim oglaševalskim kodeksom. Izdajatelj materiala ne lektorira.
  • V kolikor se naročnik ne odloči za oglaševanje, je naročilo oglasa potrebno preklicati najkasneje do dogovorjenega roka za oddajo, sicer se zaračunajo stroški v višini 50% vrednosti oglasnega prostora. Prav tako se zaračunajo stroški v višini 50% vrednosti oglasnega prostora v primeru, da se naročnik dogovori za oglaševanje, nato pa do dogovorjenega roka ne pošlje oglasa v dogovorjeni obliki.